Isera Consulting Services va propune servicii externalizate de resurse umane, administrare de personal, salarizare si consiliere in domeniul resurselor umane, profesionale la preturi accesibile.

Departamentul de HR a luat fiinta din dorinta de a oferi servicii complete de administrare personal, salarizare, evaluare personal, consultanta in depline conditii de profesionalism, responsabilitate, seriozitate, promptitudine si confidentialitate.

Serviciile HR oferite de Isera Consulting Services, reprezinta solutia ideala pentru firmele care nu au un buget pentru crearea departamentului de resurse umane.

Suntem prezenti cu servicii resurse umane (HR) in Bucuresti, dar si la nivel national, de administrare personal, salarizare si consultanta la preturi accesibile pentru orice buget.

Noi preluam sarcinile inspectorului de personal si va scutim de multe dintre cheltuielile functionarii unui departament de resurse umane.

Contabilitatea

Contabilitatea este un serviciu esential pentru buna functionare a unei companii, mai ales in Romania, unde legislatia se schimba des si imprevizibil. Serviciile de gestiune financiar-contabila pot fi insa livrate de un departament intern sau externalizate.
Contabilitate nu inseamna insa doar cifre, ci și comunicare deschisa si onesta, pentru a facilita unui antreprenor intelegerea cat mai bine cu putinta a mediului de business in care isi desfasoara activitatea comerciala.

Resurse umane

De-a lungul timpului, salarizarea si evidentele de personal s-au tinut sub diverse forme: de a registre manuale la tipizate, pana la tabele digitale, precum excel-ul, care insa nu mai fac fata complexitatii si volumului de calcule actual. Acestea sunt doar o parte din multele motive care au dus la dezvoltarea unor solutii informatice menite sa optimizeze procesele de hr si sa elimine erorile umane.

Incearca serviciile noastre