Sari la conținut

Despre ISERA

ICS este o companie dedicata SSM si Sistemului de Management al Sanatatii Ocupationale care pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai intreg necesarul in materie pentru atingerea nivelului maxim de securitate si sanatate in munca fara a se limita la aceasta.

ICS poate sa sprijine nevoile companiei Tale livrand solutii corecte in cele patru cerinte importante precizate de client prin lista de cerinte:

  • Elaborarea si livrarea documentatiei specifice necesara si adecvata situatiei actuale a companiei.
  • Furnizarea de instruiri sistematice lucratorilor
  • Economia de timp si costuri reduse
  • Inspectarea periodica a unitatilor si prezentarea rapoartelor detaliate pentru management

Scopul nostru in colaboararea cu firma Ta?

ZERO ACCIDENTE DE MUNCA,  ZERO BOLI PROFESIONALE si ZERO AMENZI.

CUM VOM FACE ASTA?

  • Obiectivul va fi realizat si mentinut prin solutii profesionale operative implementate in si impreuna cu organizatia Ta, conform listei de cerinte primita de la angajator in cadrul interviului preliminar.
  • Subproduse livrate secundar indeplinirii obiectivelor: cresterea nivelului general de disciplina si in special al disciplinei muncii, reducerea cheltuielilor cu personalul si serviciile SSM cu pana la 50%, cresterea nivelului general de securitate si imbunatatirea sigurantei in exploatare, si ar mai fi multe de adaugat..

Cheia succesului consta in perfecta colaborare cu angajatorul si cu management executiv si operativ  din cadrul companiei dumneavoastra!

ICS promoveaza motivarea pozitiva si, pe baza experientei cu cele peste 200 de companii din portofoliu care insumeaza peste 10000 de angajati, ICS ofera asigurari ca interventiile sale in organizatia Ta vor fi foarte bine receptate de catre lucratori daca ne vom bucura de sprijinul deplin al angajatorului.  

Call Now Button