Sari la conținut

Medicina muncii

Prin serviciul nostru de medicina muncii Aptcontrol Medical, includem in contractele incheiate, ambele servicii: Securitate si Sanatate in Munca/Situatii de Urgenta si Medicina Muncii, ceea ce inseamna o singura deplasare si un timp total mult mai scurt pentru toata procedura la angajare. Pentru clientii care detin si serviciul de resurse umane in contract cu Isera, procedura de angajare acopera toate aspectele legale incepand cu incheierea contractului individual de munca si a celorlalte acte premergatoare inceperii activitatii, controlul medical la angajare si emiterea fisei de aptitudine si deschiderea fiselor de instruire SSM si SU impreuna cu instruirile introductive generale. Intreg pachetul va necesita o durata mai mica, un cost diminuat si o solutie completa dintr-o singura miscare.

Serviciile noastre sunt disponibile atat la sediul nostru cat si la sediul si punctele de lucru ale clientilor.

Am dedicat acest centru medical numai medicinei muncii din dorinta de a putea realiza controalele medicale cerute de L.319/2016 prin HG355/2016 la costuri cat mai mici, negrevate de alte cheltuieli care ar fi necesare unei clinici multidisciplinara.

SCOPUL NOSTRU

Sa oferim clientilor nostri oportunitati multiple de a-si rezolva problemele cu un numar minim de  scoatere din productie si deplasare a angajtilor si sa diminuam cat mai mult posibil costurile acestor procese.

AVANTAJELE SERVICIILOR  MM&SSM

  • Mai RAPID – Toata procedura legala intr-o singura etapa;
  • Mai ORGANIZAT – Emiterea documentelor obligatorii  MM si SSM la angajare imediat, ceea ce permite inceperea activitatii in ziua urmatoare;
  • Mai IEFTIN – Costuri totale diminuate semnificativ;
  • Mai EFICIENT – Controalele medical si Instrurile la angajare se fac in aceeasi zi si in aceleasi intervale orare pentru ca serviciul SSm si serviciul MM lucreaza simultam pentru client atat la sediile sale cat si la sediul nostru;
  • Mai SIGUR – Asiguram clientul pentru respectarea termenelor legale – tinem evidentele angajatilor clientilor, datelor de expirare a Fiselor de Aptitudine si instruirilor periodice, informam si reglam cu clientul datat cea mai convenabila pentru ceea ce trebuie facut.

 

Servicii Medicina muncii

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Call Now Button